All On 4 Tandheelkundige Implantaten

Waarom Worden All On 4 Tandimplantaten Gedaan?

All On 4 tandheelkundige implantaten worden om verschillende redenen uitgevoerd. Deze innovatieve techniek biedt een duurzame en effectieve oplossing voor patiënten die meerdere tanden missen of problemen hebben met hun bestaande protheses.

Het All On 4-systeem maakt gebruik van vier titanium implantaten die in de kaak worden geplaatst. Deze implantaten fungeren als ankers voor een volledige boog van kunsttanden. Een van de grootste voordelen van deze methode is dat het vaak mogelijk maakt om de implantaten en een tijdelijke tandheelkundige brug op dezelfde dag te plaatsen. Dit betekent dat patiënten snel kunnen genieten van het uiterlijk en de functionaliteit van nieuwe tanden.

Bovendien is All On 4 vaak een goede optie voor patiënten die onvoldoende kaakbot hebben voor traditionele implantaten, omdat de specifieke plaatsing van de vier implantaten minder botvolume vereist. Dit kan de noodzaak voor bottransplantaties verminderen, waardoor de procedure eenvoudiger en minder invasief wordt.

Deze methode biedt ook een verbeterde stabiliteit en comfort vergeleken met traditionele gebitsprotheses. Door de vaste verbinding met het kaakbot voelen de tanden natuurlijker aan en bieden ze meer kauwkracht. Dit heeft een positieve invloed op zowel de spijsvertering als het algemene welzijn van de patiënt.

Hoe Wordt de All on 4 Tandimplantaat Procedure Uitgevoerd in Turkije?

De All on 4 tandimplantaat procedure in Turkije wordt erkend om zijn hoge kwaliteitsnormen en innovatieve aanpak. Deze procedure is vooral ontworpen voor mensen met aanzienlijk tandverlies en bestaat uit het plaatsen van vier titanium implantaten in de kaak, waarop vervolgens een volledige boog van kunsttanden wordt bevestigd. Deze methode is een efficiënte oplossing voor het herstellen van een volledige gebitsboog, zowel in de boven- als onderkaak.

Het proces begint met een gedetailleerde beoordeling van de mondgezondheid van de patiënt, inclusief geavanceerde beeldvorming om de structuur van het kaakbot en de optimale plaatsing van de implantaten te bepalen. Eenmaal gepland, worden de implantaten chirurgisch in het kaakbot ingebracht. Een uniek kenmerk van de All on 4-techniek is de hoekige plaatsing van de achterste implantaten, wat zorgt voor extra stabiliteit, vooral in gebieden met minder botdichtheid.

Na de plaatsing van de implantaten wordt vaak een tijdelijke gebitsboog aangebracht, wat de patiënten direct een functionele en esthetische oplossing biedt. De definitieve gebitsboog wordt geplaatst nadat de implantaten volledig geïntegreerd zijn met het kaakbot, wat enkele maanden kan duren.

Turkse tandheelkundige klinieken staan bekend om hun gebruik van geavanceerde technologieën en materialen, gecombineerd met de deskundigheid van hun tandheelkundige professionals. Dit zorgt ervoor dat patiënten hoogwaardige zorg ontvangen tegen een fractie van de kosten die in veel andere landen gerekend worden. De All on 4 procedure in Turkije is daarom een populaire keuze voor zowel lokale als internationale patiënten die op zoek zijn naar een duurzame en kosteneffectieve oplossing voor uitgebreid tandverlies.

Hoe Lang Gaan All on 4 Implantaten Mee?

All on 4 tandimplantaat in Turkije staat bekend om zijn lange levensduur, waarbij de implantaten bij juiste zorg en onderhoud vaak 20 tot 25 jaar of zelfs langer meegaan. De levensduur wordt beïnvloed door factoren zoals de patiënt zijn mondhygiëne, de kwaliteit van de nazorg, en de algemene gezondheid. Turkije’s geavanceerde tandheelkundige technieken en gebruik van hoogwaardige materialen dragen aanzienlijk bij aan de duurzaamheid van deze implantaten. Regelmatige controles en professioneel onderhoud zijn essentieel om de All on 4 tandimplantaten in optimale staat te houden.

All on 4 Tandimplantaten Turkije Prijs

Implantaat kosten in Turkije, met name voor All on 4 tandimplantaten, staan bekend om hun aantrekkelijkheid zowel in termen van kosten als kwaliteit. De lagere levens- en operationele kosten in Turkije dragen bij aan het aanbieden van tandheelkundige diensten tegen lagere prijzen zonder in te boeten aan de kwaliteit van de zorg. Deze kosten variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de specifieke behoeften van de patiënt, de gebruikte materialen en de locatie en reputatie van de tandheelkundige kliniek. Ondanks deze variaties, biedt Turkije over het algemeen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit maakt het land een populaire bestemming voor tandheelkundig toerisme.

Ontvang nu
de gratis
aanbieding

CONTACT ONS

Contact opnemen

Je kunt altijd contact met ons opnemen als je vragen / problemen hebt. Onze deskundige teamleden zullen je vragen naar tevredenheid beantwoorden.

nl_NLNederlands
Scroll to Top