Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij begeleiden en bemiddelen voor mensen die voor een tandzorgbehandeling gaan in Turkije.Naar het buitenland gaan voor een behandeling is voor veel mensen niet makkelijk. Metonze steun en individuele begeleiding, voor, tijdens en na de behandeling gaat dit veel vlotter. Onze tandarts is gevestigd in Antalya waar we een nieuw laboratorium hebben. Het voordeel om via ons team een behandeling aan te gaan is natuurlijk het prijsverschil en ook de tijdwinst.

Alle materialen die in de klinieken worden gebruikt zijn voorzien van CE certificaten. In de klinieken worden dezelfde hoogwaardige materialen gebruikt als in Groot­Brittannië, Duitsland, Zwitserland, Japan en de VS. Alle tandartsen zijn in het bezit van een doctorstitel op het gebied van expertise en hebben gedegen kennis van de nieuwste technieken. Afmeteningen worden daar gemaakt en daarom hoeven klanten maar 5 a 7 dagen reis te boeken.

Antalya ligt aan de Turkse Riviera en bezit een mooi, breed strand dat geleidelijk over gaat in het steile Lycische gebergte. Door de gunstige ligging heeft Antalya een subtropisch klimaat, alle fruitsoorten groeien er in overvloed. Uniek zijn de schitterend aangelegen parken van waaruit men een adembenemend uitzicht heeft over de azuur blauwe Middellandse Zee en het Taurusgebergte. Antalya is een grote trekpleister voor toeristen ook uit België en Nederland. In deze stad kunt u een onvergetelijke vakantie met een behandeling van uw tanden uitstekend combineren.

Lage prijzen

Tandzorg Turkije biedt cosmetische tandheelkundige chirurgie in combinatie met een fijne vakantie in het prachtige vakantieland Turkije. U kunt veel geld besparen in vergelijking met behandelingen in andere Europese landen zoals Groot Brittannië, Duitsland, Zwitserland en Nederland. De prijs van behandeling wordt vanzelfsprekend vastgesteld na uw eerste onderzoek. Zeer goedkoop naar de tandarts in Turkye

Vergelijkbaar met de Nederlandse en Belgische tandarts 70 tot 75% goedkoper, een zeer proffesionele kliniek in antalya met de beste tandartsen zorgen daar voor u, Tandzorg Turkije kan voor u bemiddelen, begeleiden u geeft aan wat u wilt laten doen, wij vragen dan een globale offerte aan en mailen dat u door. Dit zijn de prijzen die de turkse mensen ook betalen. U kunt nergens beter of goedkoper terecht. Combineer u vakantie met het opknappen van uw gebit, de prijs van een kroon is incl ophalen en brengen van het hotel naar kliniek en andersom.

Implantaten en bottransplantatie gebeurd daar ook, mail door wat u eventueel wilt laten doen, we geven een globale prijs, een datum wanneer u het zou kunnen laten doen, dit is vaak op korte termijn mogelijk omdat we met een team van 16 tandartsen werken, u word op gehaald voor een gesprek en een prijsopgave, u kunt op dat moment nog alles veranderen of besluiten. Wij hebben uiteraard zelf ook goede ervaringen met de kliniek en de zeer gedreven tandartsen. Wij bemiddelen en begeleiden en kunnen de afspraken regelen, de tandarts in antalya is verders alleen aansprakelijk voor garantie van 5 jaar, wij geven daarnaast garantie en nazorg van 5 jaar op de kronen en 10 jaar op de implantaten wat niet in orde is. Wat wij hebben laten doen tot nu toe was allemaal perfekt.

Kort gezegd gaat men niet terug naar huis, zonder volledige tevredenheid.

Waarom kiest u voor Tandzorg Turkije?

 • Ophaalservice van en naar de luchthaven en transport tussen het hotel en de kliniek zijn inbegrepen
 • 24 uur per dag patiëntenondersteuning
 • Gratis röntgenfoto’s en gratis eerste consult met een expert
 • Herstellen in een luxueus hotel
 • Gratis nazorg gedurende uw verblijf
 • Efficiënte service, onmiddelijke behandeling, geen wachtlijsten
 • Snelle en betrokken hulp waar nodig
 • Uitmuntende kwaliteit in service
 • Lage kosten
 • De zekerheid dat tandvakantie er alles aan doet om u op uw gemak te stellen en uw gezondheid en tevredenheid voorop stelt
 • Tandzorg Turkije streeft naar uitmuntendheid in de gebitsverzorging

Bovendien wordt uw voor uw vertrek via telefoon , e­mail of per post ingelicht. Alle vervoer tussen uw hotel en de tandarts verzorgen wij voor u. Daarnaast verzorgen wij ook een tweetalige begeleider, tijdens de behandeling. Zij draagt zorg voor uw welzijn.U kunt ons tijdens uw verblijf in het land van keuze continu bereiken. De behandeling wordt voorafgegaan door een verblijvend diagnose en start pas na overeenstemming over behandelplan en offerte.

Beste Ervaring

Zeer goede ervaring in onze hele trip…

Zeer goede ervaring in onze hele trip naar Tandzorg Antalya. Eerst werden we opgehaald door hun VIP taxi en veilig in onze hotel afgezet. Nadien was onze ervaring bij Duygu gewoonweg super. Alles verliep heel vlotjes en professioneel. Wij zijn super tevreden van onze resultaat en raden het iedereen aan! Niet twijfelen, gewoon doen

Heel vriendelijk team

Heel vriendelijk team, vlotte communicatie met Abdil gehad, zo vriendelijk zie je ze de dag van vandaag niet meer! Nadien, verder geholpen door Duygu, en daar zet de trend zich gewoon verder! Van A tot Z word je begeleid door een TOP TEAM!

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring, geen seconde getwijfeld en gewoon in het diepe gesprongen. Prachtige service en zeer klantvriendelijk. Ik raad dit ten sterkste aan voor iedereen die dat tikkeltje extra motivatie nodig heeft.

Een echte goeie service,info zeer…

Een echte goeie service,info zeer hygiënisch en vriendelijk niet twijfelen voor een beslissing gewoon doen…..en u wordt zeer goed geholpen 👌👌

Excellent Service and Quality

Excellent Service and Quality! Happy from the result! We were very well taken care of, very hygienic and professional! definitely recommended! Duygu did a great job! Keep going 🙏🏼

CONTACT ONS

Contact opnemen

Je kunt altijd contact met ons opnemen als je vragen / problemen hebt. Onze deskundige teamleden zullen je vragen naar tevredenheid beantwoorden.

nl_NLNederlands
Scroll to Top