Zirkonium Kronen in Turkije

Waarom worden Zirkonium Kronen Gedaan?

Zirkonium kronen in Turkije hebben talloze voordelen. Deze kronen zijn gemaakt van zirkoniumdioxide, een extreem sterk en duurzaam materiaal. De belangrijkste reden voor het kiezen van zirkonium is de esthetische kwaliteit. Zirkonium kronen hebben een transparantie die vergelijkbaar is met natuurlijke tanden, waardoor ze een zeer natuurlijke uitstraling hebben. 

Ze zijn ook biocompatibel, wat betekent dat ze zelden allergische reacties veroorzaken en goed samengaan met het tandvlees en de rest van de mond. Een ander voordeel van zirkonium kronen is hun sterkte en duurzaamheid, waardoor ze geschikt zijn voor zowel voor- als achtertanden. In Turkije worden deze kronen vaak aangeboden tegen competitieve prijzen, zonder in te boeten aan kwaliteit, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel lokale patiënten als medische toeristen.

In Welke Gevallen Wordt Een Zirkoniumkroonbehandeling Uitgevoerd?

Een zirkoniumkroonbehandeling wordt uitgevoerd in verschillende gevallen, zoals:

 • Beschadigde Tanden: Voor tanden die beschadigd zijn door tandbederf of een trauma, bieden zirkoniumkronen een sterke en duurzame restauratie.
 • Esthetische Verbetering: Voor patiënten die hun glimlach willen verbeteren, bieden zirkoniumkronen een natuurlijke uitstraling vanwege hun kleur en transparantie.
 • Vervanging van Oude Kronen: Zirkoniumkronen zijn een goede optie voor het vervangen van oude of versleten kronen, vooral als men een esthetisch aantrekkelijker alternatief wil.
 • Na een Wortelkanaalbehandeling: Na een wortelkanaalbehandeling kunnen zirkoniumkronen worden gebruikt om de verzwakte tand te beschermen en te versterken.
 • Grote Vullingen: Voor tanden met grote vullingen waarbij de structuur van de tand verzwakt is, kunnen zirkoniumkronen extra steun en bescherming bieden.

Hoe Maak Je Zirkonium Kronen in Turkije?

Het maken van zirkonium kronen in Turkije volgt een specifiek proces. Eerst beoordeelt een tandarts de conditie van de tanden en bepaalt of een zirkonium kroon geschikt is. Vervolgens wordt de tand die behandeld moet worden voorbereid, waarbij eventuele oude vullingen worden verwijderd en de tand wordt gevormd om de kroon te kunnen plaatsen. 

Een afdruk van de tand wordt genomen, wat dient als basis voor het ontwerpen van de kroon. Deze afdruk wordt naar een tandtechnisch laboratorium gestuurd waar de zirkonium kroon met behulp van computergestuurde technologie wordt vervaardigd. Dit zorgt voor een nauwkeurige pasvorm en een natuurlijk ogend resultaat. Na vervaardiging wordt de kroon gepast en bevestigd. Turkse tandartsen staan bekend om hun deskundigheid in het werken met zirkonium, waardoor patiënten hoogwaardige en esthetisch aantrekkelijke resultaten kunnen verwachten.

Waarom Zou je Zirkonium Kronen in Turkije Moeten Krijgen?

Zirkonium kronen in Turkije zijn om verschillende redenen een goede keuze:

 • Kwaliteit: Turkije staat bekend om zijn geavanceerde tandheelkundige technologieën en hooggekwalificeerde tandartsen, wat resulteert in kwalitatief hoogwaardige zirkonium kronen.
 • Kostenbesparing: De kosten voor zirkonium kronen in Turkije zijn vaak aanzienlijk lager dan in veel andere landen, zonder in te boeten aan kwaliteit.
 • Esthetiek: Zirkonium kronen bieden een natuurlijke uitstraling, die goed overeenkomt met de kleur van de omliggende tanden.
 • Duurzaamheid: Zirkonium is een zeer sterk materiaal, waardoor deze kronen ideaal zijn voor langdurig gebruik.
 • Biocompatibiliteit: Zirkonium kronen veroorzaken zelden allergische reacties, wat ze geschikt maakt voor bijna iedereen.
 • Medisch Toerisme: De combinatie van medische behandeling met het genieten van de cultuur en bezienswaardigheden van Turkije maakt het een aantrekkelijke bestemming voor tandheelkundige zorg.

Kronen Turkije Prijs

De prijzen van zirkoniumkronen in Turkije zijn afhankelijk van verschillende factoren, maar over het algemeen staat Turkije erom bekend aantrekkelijke prijzen te bieden voor tandheelkundige behandelingen. De exacte prijs van een zirkonium kroon kan variëren afhankelijk van de complexiteit van de individuele behandeling, de gebruikte materialen en de specifieke wensen van de patiënt. Ondanks deze variabelen zijn de kosten van zirkoniumkronen in Turkije over het algemeen lager dan in veel westerse landen, terwijl de kwaliteit van de zorg hoog blijft. 

Deze combinatie van betaalbaarheid en kwaliteit maakt Turkije tot een populaire bestemming voor tandheelkundige zorg, met name voor zirkoniumkronen. Patiënten die zirkonium kronen in Turkije overwegen, wordt aangeraden om vooraf onderzoek te doen bij verschillende klinieken en tandartsen om een goed beeld te krijgen van de te verwachten kosten en de geboden kwaliteit.

Ontvang nu
de gratis
aanbieding

CONTACT ONS

Contact opnemen

Je kunt altijd contact met ons opnemen als je vragen / problemen hebt. Onze deskundige teamleden zullen je vragen naar tevredenheid beantwoorden.

nl_NLNederlands
Scroll to Top