Porseleinen Kroon in Turkije

In Welke Gevallen Verdienen Porseleinen Kronen de Voorkeur?

Porseleinen kronen worden in bepaalde gevallen verkozen vanwege hun specifieke voordelen. Vooral in Turkije, waar de “porseleinen kroon in Turkije” populair is, worden deze kronen gekozen om verschillende redenen. Ten eerste bieden ze een uitstekende esthetische oplossing; hun kleur en textuur lijken sterk op natuurlijke tanden, wat ze ideaal maakt voor zichtbare tanden in de voorkant van de mond. Daarnaast zijn porseleinen kronen biocompatibel, wat betekent dat ze goed worden verdragen door het tandvlees en de omliggende weefsels. 

Ze zijn ook een goede keuze voor patiënten met metaalallergieën, aangezien ze geen metaal bevatten. Hoewel ze minder sterk zijn dan bijvoorbeeld zirkonium kronen, zijn porseleinen kronen toch voldoende duurzaam voor de meeste toepassingen. In Turkije zijn porseleinen kronen niet alleen populair vanwege hun esthetische kwaliteit, maar ook vanwege de relatief lagere kosten in vergelijking met andere landen.

Hoe Wordt Een Porseleinen Kroon Behandeld?

Een behandeling met porseleinen kronen Turkije begint met een grondige evaluatie van het gebit door een tandarts. Eerst wordt de te behandelen tand of kies voorbereid. Hierbij wordt de tand gevormd om ruimte te maken voor de kroon en wordt aangetast of zwak tandweefsel verwijderd. Vervolgens wordt er een nauwkeurige afdruk van de tand gemaakt, die als richtlijn dient voor de vervaardiging van de porseleinen kroon. 

Deze afdruk wordt naar een tandtechnisch laboratorium gestuurd, waar de kroon precies zo wordt gemaakt dat hij perfect past en qua kleur en vorm bij de omringende tanden past. Als de kroon klaar is, wordt hij door de tandarts geplaatst en zorgvuldig aangepast voor een comfortabele pasvorm en optimale functionaliteit. In Turkije is deze procedure populair vanwege de hoogwaardige materialen en technieken die beschikbaar zijn tegen betaalbare prijzen, waardoor patiënten kunnen genieten van zowel esthetische als functionele voordelen.

Wat Zijn de Voordelen Van Een Porseleinen Kroon?

Een porseleinen kroon biedt diverse voordelen, waardoor het een populaire keuze is voor tandherstel. Het meest opvallende voordeel is de esthetische aantrekkingskracht. Porselein heeft een kleur en glans die sterk lijkt op natuurlijke tanden, waardoor porseleinen kronen ideaal zijn voor het herstellen van tanden aan de voorkant van de mond. Ze bieden een hoge mate van aanpassing in kleur en vorm, zodat ze naadloos aansluiten bij de omliggende tanden. 

Bovendien is porselein biocompatibel, wat betekent dat het goed geaccepteerd wordt door het lichaam en minimale irritatie van het tandvlees veroorzaakt. Porseleinen kronen zijn ook sterk en duurzaam, hoewel ze iets minder robuust zijn dan metalen of zirkonium opties, zijn ze nog steeds geschikt voor de meeste tandheelkundige toepassingen. Daarnaast zijn ze bestand tegen vlekken, wat helpt om een langdurig wit en helder uiterlijk te behouden. Al deze voordelen maken porseleinen kronen tot een uitstekende keuze voor zowel functioneel als esthetisch tandherstel.

Porseleinen Kroon Kosten

Gewoonlijk hangt de prijs van kronen in Turkije af van verschillende factoren. Hoewel de exacte prijzen variëren, onderscheidt Turkije zich door betaalbare tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit. De prijs van porseleinen facings kan worden beïnvloed door de gebruikte technologie, de ervaring van de tandarts en de specifieke behoeften van de patiënt, zoals de grootte en de plaatsing van de facing. 

Daarnaast kunnen de reputatie en locatie van de kliniek ook een rol spelen bij de kosten. Het is belangrijk om te benadrukken dat ondanks de lage kosten, de tandheelkundige zorg in Turkije vaak van vergelijkbare of zelfs hogere kwaliteit is dan in veel andere landen. Patiënten die porseleinen facings in Turkije overwegen, wordt aangeraden om van tevoren verschillende klinieken te onderzoeken om een duidelijk beeld te krijgen van de verwachte kosten en de geboden kwaliteit.

Ontvang nu
de gratis
aanbieding

CONTACT ONS

Contact opnemen

Je kunt altijd contact met ons opnemen als je vragen / problemen hebt. Onze deskundige teamleden zullen je vragen naar tevredenheid beantwoorden.

nl_NLNederlands
Scroll to Top