Tandheelkundige kliniek in Turkije

Verbeter de schoonheid van je glimlach met de beste tandheelkundige behandeling in Turkije!

Vraag een gratis offerte aan

Voor & na tandheelkundige behandeling in Turkije

Prijs van tandheelkundige behandeling in Turkije

TAND IMPLANTAAT

ZIRKONIUM KRONEN

PORSELEINEN KROON

Tandzorg Antalya

Wij begeleiden en bemiddelen voor mensen die voor een tandzorgbehandeling gaan in Turkije.Naar het buitenland gaan voor een behandeling is voor veel mensen niet makkelijk. Metonze steun en individuele begeleiding, voor, tijdens en na de behandeling gaat dit veel vlotter. Onze tandarts is gevestigd in Antalya waar we een nieuw laboratorium hebben. Het voordeel om via ons team een behandeling aan te gaan is natuurlijk het prijsverschil en ook de tijdwinst.

Alle materialen die in de klinieken worden gebruikt zijn voorzien van CE certificaten. In de klinieken worden dezelfde hoogwaardige materialen gebruikt als in Groot­Brittannië, Duitsland, Zwitserland, Japan en de VS. Alle tandartsen zijn in het bezit van een doctorstitel op het gebied van expertise en hebben gedegen kennis van de nieuwste technieken. Afmeteningen worden daar gemaakt en daarom hoeven klanten maar 5 a 7 dagen reis te boeken.

Meer lezen

Onze lachende patiënten

Zeer goede ervaring in onze hele trip…

Zeer goede ervaring in onze hele trip naar Tandzorg Antalya. Eerst werden we opgehaald door hun VIP taxi en veilig in onze hotel afgezet. Nadien was onze ervaring bij Duygu gewoonweg super. Alles verliep heel vlotjes en professioneel. Wij zijn super tevreden van onze resultaat en raden het iedereen aan! Niet twijfelen, gewoon doen

Heel vriendelijk team

Heel vriendelijk team, vlotte communicatie met Abdil gehad, zo vriendelijk zie je ze de dag van vandaag niet meer! Nadien, verder geholpen door Duygu, en daar zet de trend zich gewoon verder! Van A tot Z word je begeleid door een TOP TEAM!

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring, geen seconde getwijfeld en gewoon in het diepe gesprongen. Prachtige service en zeer klantvriendelijk. Ik raad dit ten sterkste aan voor iedereen die dat tikkeltje extra motivatie nodig heeft.

Een echte goeie service,info zeer…

Een echte goeie service,info zeer hygiënisch en vriendelijk niet twijfelen voor een beslissing gewoon doen…..en u wordt zeer goed geholpen 👌👌

Excellent Service and Quality

Excellent Service and Quality! Happy from the result! We were very well taken care of, very hygienic and professional! definitely recommended! Duygu did a great job! Keep going 🙏🏼

Kies uw behandeling Plan uw reis

Stap 1

Neem contact met ons op en stuur ons de meest recente panorale röntgenfoto van je tandprobleem of het tandartsrapport dat je hebt.

Stap 2

Ontwerp uw weg naar een gezond gebit door uw uitgebreide behandelplan in te plannen met onze experts.

Stap 3

Ga op reis naar Turkije en ervaar tandheelkundige zorg van wereldklasse in een land vol geschiedenis en schoonheid.

Play Video

Antalya Verkennen

Ga op reis naar Antalya, waar uitzonderlijke tandheelkundige zorg en adembenemende schoonheid elkaar ontmoeten. Ervaar de beste tandheelkundige implantaten in Antalya, aangeboden door top professionals in state-of-the-art faciliteiten. Maar het gaat niet alleen om de behandeling; het gaat om het omarmen van de levendige cultuur, prachtige mediterrane stranden en rijke historische bezienswaardigheden van dit Turkse paradijs. In Antalya verbetert u niet alleen uw glimlach, maar verrijkt u uw hele ervaring. Jouw pad naar een stralende lach en onvergetelijke herinneringen begint hier!

Lach stralender, leef beter!

nl_NLNederlands
Scroll to Top